Haiko van der Pol - Relatiemanager

Het klimaat staat onder druk. Een conclusie waarvan het grootste deel van onze samenleving gelukkig wel doordrongen is. Het inzicht dat de opgaven voor overheid en bedrijfsleven op het gebied van verduurzaming enorm zijn wordt inmiddels dan ook breed gedragen. Maar daarmee zijn ze nog niet zo een twee drie gerealiseerd. Want resultaten volgen sneller en beter door gemeenschappelijke inspanningen.

Ondanks een enorme diversiteit aan betrokken partijen, is ‘samen’ dus een sleutelwoord. En samenwerken gaat nu eenmaal veel beter als je elkaar kent. Daarmee is het hebben van ‘relaties’ van grote betekenis. Hoe beter je elkaar kent en begrijpt hoe meer gemeenschappelijke doelstellingen bereikt kunnen worden. Maar ‘relaties’ zijn niet gratuit. Ze moeten worden gelegd en onderhouden.

Bij de NMD wordt de noodzaak daarvan onderkend en ik vind het eervol dat ik vanuit mijn expertise een bijdrage mag leveren aan het doel van de organisatie. Door aandacht te besteden aan ons ‘relatiemanagement’ kunnen samen met onze stakeholders grote stappen worden gezet. Mijn langjarige ervaring in de commerciële dienstverlening zal daarbij hopelijk goed van pas komen.

Bekijk hier mijn LinkedIn

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Meld u nu aan en ontvang 10  keer per jaar onze nieuwsbrief!

Aanmelden