Agenda

Op deze pagina plaatsen we bijeenkomsten en events vanuit de NMD maar ook vanuit de markt. Wilt u uw event aanmelden? Stuur dan een mail aan communicatie@milieudatabase.nl

MIX – Maakindustrie Expo
MIX – Maakindustrie Expo
Evenementenhal Hardenberg

Tijdens MIX Noordoost vind je direct toepasbare kennis in de kennissessies en in het productaanbod van de exposanten. De kennis van vandaag! Maar ook is MIX Noordoost een plek voor inspiratie en kennismaking met de nieuwste technieken en innovaties. Zaken die niet direct toepasbaar zijn maar die ter inspiratie dienen. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie van morgen, volgend jaar misschien wel de kennis van vandaag is! Daarnaast richt MIX Noordoost zich letterlijk op de maker van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier!


Tijdens MIX Noordoost vind je als bezoeker exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie, alles is te vinden op MIX Noordoost! Dit complete aanbod maakt dat dit voor jou, als vakman uit de maakindustrie, een ware showroom is. Je kan jouw technische vraagstukken voorleggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet daarnaast jouw collega’s uit de branche of laat je inspireren door de nieuwste innovaties.

Kijk hier voor meer informatie over deze beurs