Klaar voor de start: NMD symposium ‘Op weg naar 2023’

vrijdag 9 oktober 2020

Medio 2023 valt het startschot voor de tweede etappe van de Transitieagenda Circulaire Bouweconomie. Velen zetten er nu flink de vaart in op weg naar de eindstreep van de eerste etappe. Van ontwikkelaar tot gebruiker, van fabrikant tot sloper, van grondwerker tot torenkraanmachinist, van BIM-modelleur tot installateur.

Goed van start

Om straks goed van start te gaan voor de tweede etappe, zijn al die partijen nu bezig met het opstellen van circulaire concepten en oefenen zij in praktijksituaties. Wij zijn benieuwd hoe de voorbereidingen verlopen. Voor het symposium ‘Op weg naar 2023’ nodigen wij een aantal van deze partijen uit om te vertellen hoe zij in 2023 aan de start zullen verschijnen. Vanzelfsprekend ligt daarbij het accent op de milieuprestatie van hun product of concept, maar in algemene zin gaat het om hun bijdrage aan de circulaire bouweconomie. Bekijk hier meer informatie over onze sprekers.

Ons symposium houden wij op  29 oktober van 14.00 tot 17.00 en zal online te volgen zijn. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Wel dient u zich vooraf aan te melden. U ontvangt per mail een uitnodiging die u toegang tot het symposium verleent.

Bekijk hier het volledige programma met een overzicht van de sprekers