Agenda

Op deze pagina plaatsen we bijeenkomsten en events vanuit de NMD maar ook vanuit de markt. Wilt u uw event aanmelden? Stuur dan een mail aan communicatie@milieudatabase.nl

Vakbeurs Openbare Ruimte
Vakbeurs Openbare Ruimte
EXPO Brussel

Kom naar Conceptenboulevard LIVE, hét evenement waar conceptaanbieders, de toeleverende industrie en professionele opdrachtgevers samenkomen! Voor inspiratie door de nieuwste concepten en innovaties uit de markt.

Dit evenement wordt georganiseerd door Netwerk Conceptueel Bouwen en is speciaal bedoeld voor professionele opdrachtgevers.

Afnemer en conceptaanbieder gaan gericht (en op afspraak) met elkaar in gesprek. Daarnaast wordt er een plenaire themasessie georganiseerd. Deze dag ontvang je actuele kennis over conceptueel bouwen: Samenwerken in de bouw?! Hoe organiseren we dat? Vanuit welke ‘afspraken’ gaan we werken? Hoe zoeken we de samenwerking met gemeenten, welstand en nutsbedrijven op. Wat verandert in het proces? Aan welke bouwconcepten kan je dan denken? Hoe zit het met onderhoud, beheer en duurzaamheid? Welke materialen worden gebruikt en hoe ziet het proces eruit?

Deelname is gratis voor alle NCB leden, Aedes leden, corporaties, gemeenten, overheid en Vrienden van NCB.

Meer weten of alvast aanmelden, kijk dan hier