Op zoek naar Circulair Heroes

In de week van 1 t/m 6 februari wordt de week van de circulaire economie georganiseerd. Tijdens deze week laten bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen zien hoe zij circulair werken. Ook worden in deze week voor de vierde keer de Circulair Awards uitgereikt.

dinsdag 10 november 2020

Er zijn twee categorieën; een voor ondernemingen (Circular Award Business) en een voor publieke partijen (Circular Award Public).

Circulair Award Public

Circulaire projecten van (semi-)publieke organisaties komen voor de Circular Award Public in aanmerking. Gemeentes, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat kunnen een gooi doen naar deze award. Dit kan met  van alles zijn; van circulaire gebiedsontwikkeling tot een circulair ‘kunstwerk’. Maar denk ook aan de belangrijke verbindende rol van publieke partijen om inwoners en bedrijven te motiveren.

Circulair Award Business

Maakt jouw bedrijf circulaire impact? Dan kom het wellicht in aanmerking voor de Circular Award Business. Het kunnen zowel projecten, producten, diensten zijn als een gehele organisatie in aanmerking. 

Nieuw! Circulair Heroes

Dit jaar komt er een nieuwe award bij: Circulair Heroes. Mensen die circulaire initiatieven opzetten en uitvoeren. Deze mensen zorgen ervoor dat de circulaire economie in de maatschappij wordt opgenomen. Ken je iemand die veel doet voor circulariteit? De organisatie van de week van de Circulaire Economie is op zoek naar deze Circular Heroes. Wie nomineer jij?

Inschrijving en aanmelding

Inschrijven en aanmelden is eenvoudig en kan via de website van de Circular Awards.
Daar is ook meer informatie te vinden over de criteria en procedure.