NIEUWSOVERZICHT < DELEN >
X

Deel dit artikel!

Aandacht voor uw circulaire project of product in de NMD-nieuwsbrief

De Nederlandse bouw is drastisch aan het veranderen. Het jaar 2023 geldt als een tussenstop op de route naar de circulaire bouweconomie. Veel bouwbedrijven en branches zijn innovatieplannen aan het ontwikkelen die vanaf 2023 moeten worden uitgerold.

Wij ondersteunen de ontwikkeling naar circulair bouwen door in onze nieuwsbrief aandacht te besteden aan duurzame bouwproducten, bouwprojecten en bouwprocessen. Wij willen graag bouwprojecten met een lage MPG of MKI-waarde in de etalage zetten om te laten zien hoe circulariteit in de praktijk kan worden ingevuld. 

Ook bouwproducten die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen of die gebaseerd zijn op hergebruik, kunnen in de nieuwsbrief worden vermeld. Bij bouwprojecten dient wel een vermelding van de MPG-score of de MKI-waarde te zijn vermeld.

Wilt u graag wat extra aandacht voor uw circulaire project of artikel? Stuur dan een beschrijving van het project of product naar communicatie@milieudatabase.nl

Wij beoordelen of uw project of product tussen onze berichten past. Als dit zo is publiceren wij een artikel op onze website, gaat dit artikel mee in onze nieuwsbrief en zullen we het op onze LinkedInpagina plaatsen.