Leerbundel Milieuprestatie en Circulair Bouwen

X

Deel dit artikel!

De Nationale Milieudatabase heeft de Leerbundel Milieuprestatie en Circulair Bouwen ontwikkeld. De leerbundel is bedoeld om studenten bouwkunde in het MBO- en HBO onderwijs bekend en vertrouwd te maken met milieuprestatie en circulair bouwen.
De leerbundel is te bezichtigen op klimapedia.nl en kan hier worden gedownload.

Het lespakket

  • docententoelichting
  • 6 powerpointpresentaties
  • opdrachten en oefeningen
  • achtergrondinformatieHet materiaal is vrij en kosteloos te downloaden om te gebruiken in de lessen van onderwijsinstellingen. Het materiaal mag naar eigen inzicht worden bewerkt en aangepast. De auteursrechten van het oorspronkelijke lesmateriaal behoren toe aan de Stichting Nationale Milieudatabase en W/E adviseurs.
    Alvorens het materiaal te downloaden en al dan niet aangepast te gebruiken in onderwijssituaties verzoeken wij u ons hiervan een bericht te sturen met vermelding van de onderwijsinstelling waarvoor u het materiaal wilt gebruiken. Daarnaast zijn wij benieuwd naar uw ervaringen met het lespakket. Uw bericht kunt u versturen via mailadres: communicatie@milieudatabase.nl.

Webinar

Op maandag 9 november om 15.00 uur verzorgt de Nationale Milieudatabase een webinar over de leerbundel voor docenten in het HBO-onderwijs.
De webinar geeft een korte toelichting op de leerbundel, maar is vooral bedoeld om uw vragen te beantwoorden. 

U kunt zich opgeven voor de webinar via dit mailadres: communicatie@milieudatabase.nl.