NIEUWSOVERZICHT < DELEN >
X

Deel dit artikel!

Aanmelding vergoeding voor her te gebruiken bouwproducten en -materialen

Pict-hergebruik materialenBij het maken van een MPG-berekening van een bouwwerk wordt de milieudata van alle producten die in het bouwwerk gebruikt worden opgenomen. Op dit moment zijn her te gebruiken bouwproducten en -materialen nog niet goed vertegenwoordigd in de NMD. Omdat de MPG-eis versneld aangescherpt zal worden is het belangrijk dat uw her te gebruiken materiaal of product in de Nationale Milieudatabase opgenomen is. Op het moment dat de eis aangescherpt zal worden zullen ontwerpers steeds meer productgebonden data gebruiken om aan de eis te kunnen voldoen. 

Om het aantal kaarten in onze database van her te gebruiken bouwproducten en -materialen te vergroten kunnen producenten hiervan in aanmerking komen voor een vergoeding. Om in de database te komen moet er een LCA (levenscyclusanalyse) van het product gemaakt worden en deze vergoeding is een tegemoetkoming in de kosten hiervan.

Let op! u kunt deze vergoeding t/m 30 november 2022 aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor deze vergoeding? Vul dan voor 30 november het onderstaande formulier in

U ontvangt binnen 13 weken een reactie op uw inzending. Het aantal vergoedingen dat wij mogen verstrekken is beperkt en de eerste tien inzendingen komen in aanmerking.
Lees voordat u het formulier invult de voorwaarden goed door. Zo kunt u bijvoorbeeld deze vergoeding voor één product aanvragen en moet het op het hoofdbedrijf dat bij de KVK geregistreerd staat.

Aanmeldformulier vergoeding her te gebruiken product

  • Max. file size: 16 MB.
  • Max. file size: 16 MB.
  • Max. file size: 16 MB.
  • Drop files here or
    Max. file size: 16 MB.

    Lees meer: