NIEUWSOVERZICHT < DELEN >
X

Deel dit artikel!

Vergoedingsregeling Witte Vlekken-Bouwwerkinstallaties

Om het aantal categorie 1- en 2 productkaarten in de Nationale Milieudatabase te vergroten zijn we gestart met het project Witte Vlekken. We willen hiermee het aantal vergroten van de productkaarten van productgroepen die nu nog ondervertegenwoordigd zijn. Deze groepen zijn van belang om een MPG- of MKI-berekening te kunnen maken die zoveel mogelijk recht doet aan het uiteindelijke bouwwerk.

Heeft u zich al aangemeld voor deze vergoedingsregeling? Dan hebben we veel nieuwe interessante informatie voor u. Klik op de betreffende onderstaande button. Heeft u zich nog niet aangemeld? Helaas is het op dit moment niet mogelijk meer om aan te melden. De aanmeldperiode liep van 1 september t/m 30 november 2022.

Ik heb mij nog niet aangemeld voor de vergoedingsregeling Installaties
Ik heb mij aangemeld voor de vergoedingsregeling Installaties

Heeft u nog vragen?

Wij hebben geprobeerd om alle relevante informatie aan te bieden en hiermee veel vragen te beantwoorden. Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag nog niet beantwoord is na het lezen en bekijken van onze informatie. U kunt uw vraag in het formulier hieronder stellen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen. Belt u liever? Wij zijn op werkdagen bereikbaar via het nummer 070-307 2929.

Ik heb een vraag over de vergoedingsregeling Witte Vlekken