Save the Date! BENG Congres op 30 januari 2020

X

Deel dit artikel!

Donderdagmiddag 30 januari 2020 12.30 uur – 17.00 uur. 
Locatie: Mauritskazerne, Ede

 

Per 1 juli 2020 wordt de EPC vervangen door BENG. Hoe bouw je nieuwbouwwoningen BENG en beter? Daar heeft het Lente-akkoord jarenlang kennis en ervaringen over verzameld. Wil je in één middag bijgepraat worden? Of wil je juist de laatste inzichten horen? Tijdens dit congres krijg je alle ins en outs te horen.

Per 1 juli 2020 gaan de energie-eisen voor nieuwbouw naar Bijna Energieneutraal (BENG). Wat betekent dit? Veel opdrachtgevers, bouwers en adviseurs hebben in de afgelopen jaren al de nodige ervaringen opgedaan. In een groot aantal deelsessies hoor je van collega’s en specialisten de laatste inzichten rond BENG.

Programma
De lunch staat klaar vanaf 12.30 uur. Het inhoudelijke programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Houd deze pagina in de gaten voor meer programma-informatie.

Voor de leden van de vier brancheverenigingen binnen het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB-bouw) en voor ambtenaren bedragen de deelnamekosten € 110. Voor overige deelnemers bedragen de deelnamekosten € 175.
Deelnamegelden zijn vrijgesteld van BTW.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de NEPROM-website. Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan snel aan. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging. Een week voor aanvang ontvang je het definitieve programma, de deelnemerslijst en een routebeschrijving.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is kosteloos tot twee weken voor het evenement. Bij latere annulering worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Vervanging door een collega is ook mogelijk. De factuur wordt na afloop van het congres verzonden.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Claudia Bouwens, programmaleider Lente-akkoord. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van het Lente-akkoord. Heb je vragen over je aanmelding? Mail dan naar info@lente-akkoord.nl.