Agenda

Op deze pagina plaatsen we bijeenkomsten en events vanuit de NMD maar ook vanuit de markt. Wilt u uw event aanmelden? Stuur dan een mail aan communicatie@milieudatabase.nl

Webinar: Mia Vamil regeling
Webinar: Mia Vamil regeling
Online

Voor 2024 is de MIA/Vamil regeling flink op de schop gegaan. Duurzame bouwplannen en investeringen die biodiversiteit beschermen of versterken, kunnen gelukkig nog volop aanspraak maken op de regeling. Je hoort over de actuele financiële kansen in een interactief webinar, met volop ruimte voor vragen.

 De MIA/Vamil is een fiscale regeling voor investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken. Een succesvolle aanvraag kan fors bijdragen aan een circulaire businesscase. Dit jaar zijn de voorwaarden voor aanvragen flink veranderd. Tijdens het webinar krijg je informatie over de actuele Milieulijst en krijg je inzicht in alle bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en/of de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Er is daarnaast volop ruimte om je vragen rechtstreeks aan experts te stellen.

Het webinar wordt georganiseerd door RVO, het Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen en het KAN platform (Klimaatadaptief bouwen met de Natuur).

Kijk voor meer info of om aan te melden op www.lente-akkoord.nl