Agenda

Op deze pagina plaatsen we bijeenkomsten en events vanuit de NMD maar ook vanuit de markt. Wilt u uw event aanmelden? Stuur dan een mail aan communicatie@milieudatabase.nl

Symposium Innovatief isoleren
Symposium Innovatief isoleren
Dome-X in Oss

Op dinsdag 28 november 2023 slaan TKI Urban Energy en Duurzaam Gebouwd de handen ineen om het symposium 'Innovatief Isoleren' te presenteren. Dit inspirerende symposium zal plaatsvinden in het Dome-X in Oss, waar er een diepgaande duik genomen zal worden in de meest recente ontwikkelingen en innovaties op het gebied van isolatietechnologie.

Ontdek tijdens dit symposium uitdagingen met betrekking tot flora en fauna, leer over opkomende biobased en circulaire innovaties en zie hoe gemeenten en woningbouwcorporaties het isolatieproces opschalen.

De urgentie van het symposium is goed te merken: de temperatuur daalt en de dikke jassen gaan uit de kast om ons comfort te geven. Voor een woning is het niet anders en richten we ons op het Trias Energetica-principe: verminder de warmtevraag, voordat je overgaat tot energieopwekking. Doeltreffende isolatie is dan ook cruciaal.

Klaar om kennis te vergroten, om gelijkgezinden te ontmoeten en de volgende stap te zetten? Neem dan deel aan deze inspirerende bijeenkomst.

Meer weten over dit symposium of aanmelden, klik dan hier