Agenda

Op deze pagina plaatsen we bijeenkomsten en events vanuit de NMD maar ook vanuit de markt. Wilt u uw event aanmelden? Stuur dan een mail aan communicatie@milieudatabase.nl

Beton Event 2023
Beton Event 2023
Van Nelle Fabriek Rotterdam

Al 65 jaar hét toonaangevende netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland! Het is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven bezoeken en deelnemen aan het congresprogramma.


Jarenlange traditie in ere hersteld! Na een aantal bewogen jaren vanwege corona zijn we blij om te kunnen melden dat het Beton Event 2023 volgens traditie weer wordt georganiseerd op de derde donderdag van november, te weten 16 november. Deze dag staat in het teken van de pijlers educatie en verbinding. Het kennisprogramma is opgesteld door een programmacommissie, bestaande uit professionals uit de sector. Naast educatie staat uiteraard het netwerken centraal op deze dag.

Om aansluiting te vinden bij de toekomstige werknemers van deze sector vindt dit jaar op dezelfde dag de Beton Experience plaats. De locatie die hiervoor is gekozen is de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Stands, inspirerende kennissessies, netwerken, kennismaken met de werknemers van de toekomst en elkaar ontmoeten op één van de horecapunten staat centraal op deze dag.

Kijk voor meer info op www.betonevent.nl