Agenda

Op deze pagina plaatsen we bijeenkomsten en events vanuit de NMD maar ook vanuit de markt. Wilt u uw event aanmelden? Stuur dan een mail aan communicatie@milieudatabase.nl

ESEF Maakindustrie
ESEF Maakindustrie
Jaarbeurs in Utrecht

De ESEF Maakindustrie, de vakbeurs voor engineering, productontwikkeling en toelevering, wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Tegelijk met de ESEF Maakindustie vindt ook de Technishow plaats, de vakbeurs voor productietechnologie. Deze beproefde combinatie van twee vakbeurzen voor de maakindustrie staat garant voor een hoogwaardig bezoekerspubliek. Bezoekers aan de ene beurs hebben gratis toegang tot de andere. Een logische combinatie, die zowel bezoekers als exposanten waarderen. Zelf maken of (delen van) het productieproces uitbesteden liggen vaak steeds dichter bij elkaar.

ESEF Maakindustrie is het toonaangevende platform voor slimme maakoplossingen waar samenwerkingen ontstaan tussen toeleveranciers en makers van innovatieve (eind)producten. De vakbeurs is ingedeeld in verschillende sectoren. Vanuit de centrale corridor worden bezoekers doorverwezen naar de betreffende sectoren, zodat ze gemakkelijk de juiste oplossingen kunnen vinden, o.a. voor Bouw en Constructie; Energie en High tech.

Voor meer informatie over deze beurs, klik hier