AGENDAOVERZICHT < DELEN >
X

Deel dit artikel!

Dinsdag 29 november: Seminar Actie nu en naar Paris Proof einddoel

Op dinsdag 29 november vindt van 10.30-15.00 uur het Seminar met als thema: Actie nu en naar Paris Proof einddoel in het WTC in Rotterdam plaats. Georganiseerd door Dutch Green Building Council. De bijeenkomst is gratis.
Een Paris Proof gebouwde omgeving, hoe realiseren we die? Om doelen op korte en lange termijn te halen, is meer kennis, inzicht en verbinding nodig.
Van de overheid tot aan het bedrijfsleven, iedereen wil energie en daarmee CO2 reduceren. Paris Proof zet de nieuwe standaard en biedt een gemeenschappelijke taal. Maar hoe ziet een Paris Proof gebouwde omgeving eruit in 2040? En wat is ervoor nodig om daar te komen? Het vraagt om korte termijndoelen én lange termijn ambities. Tijdens het congres leer je wat je nu anders kunt doen om te zorgen dat je over vijftien jaar goed op weg bent naar Paris Proof.
DGBC heeft samen met diverse partners en de grote betrokkenheid van werkgroepleden kennisproducten, tools, oplossingen en methodes ontwikkeld om de route naar Paris Proof te bepalen, zowel in de techniek als financiering en het proces.

Lees meer hierover